lördag, januari 05, 2013

Året som gått, nåja: januari - augusti.

Ja så var det slut. 2012, vad fan hände egentligen? Jag hann inte med, precis som året innan det och likadant var det visst 2010. När W låg i magen så skrockade folk omkring mig, vänta du bara, tiden går så fort så fort när en fått barn och jag fnissade. Eller hur, som om tideräkningen ändras för att jag blir mamma tänkte jag tyst för mig själv, det är ungefär lika sannolikt som att jag skulle vara med i fröken Sverige. Tji på mig. Fröken Sverige lär det aldrig bli men nog har tiden ändrat fart ändå.

Så. 2012. I bilder och lite text. Här kommer januari till augusti.

I januari tog jag examen och fick efter några snurriga vändor jobb på min gamla praktikplats med underbara kollegor och fantastiska ungar. Jackpot! Sen firade vi lilla Ws 2-årsdag med dunder och brak.

Jag åkte till Berlin och EROC i månadsskiftet januari/februari. Där träffade jag fantastiska vänner och nya bekantskaper, jag gick på intressanta föreläsningar också blev jag vald till kapten på den avancerade scrimmagen. I Mars (tror jag att det var) så åkte vi till Stockholm och gick på skridskoförbundets utvecklingshelg.

Vi firade påsken i Chemnitz och W pussade en pingvin för första gången i sitt liv i april, sen åkte vi till Nottingham och spelade Hellfire Harlots, där träffade jag Wren E Gade, eller Anja som hon också kallas. jag blev utsedd till bästa blockern och vi vann med en poäng. EN poäng, vilken rysare det var. Jag trillade på efterfesten och slog armbågen fördärvad när jag halkade i en öl-pöl, hade ont så jag ville krevera det visade senare att det var en liten spricka i armbågen också var jag med i ett reportage i Topphälsa också, det hade jag nästan förträngt.

I maj blommade körsbärsträden och magnolian och vi filmade det sista till Klaras dokumentärfilm. Sen åkte vi till Berlin och spelade. Ett bout som var större för mig än world cupen i Toronto 2011. Vi förlorade och jag var besviken men ändå nöjd och glad. Jag fick utmärkelsen bästa blockern igen. Ankan bästa jammer och Curly coolaste suggan på tracken.

Vi firade bröllopsdag på fin restaurang och sen var det sådär som att det aldrig riktigt ville bli sommarvarmt. I juni började min och Ws semester, sex fantastiska veckor som vi spenderade tillsammans och hade sommarlov på. Kanske mitt livs bästa sommarlov trots vädret.

Vi åkte till Gotland tillsammans med mamma och hälsade på min älskade lillebror som inte är så liten längre. Jag tränade med Valkyriorna på Rauk n Roll och jag fick uppleva Fårö.

Jag och W började att renovera lägenheten: måla, slipa, fixa. Vi ville ha större, var tvugna att hitta någonting annat, ett hem där vi skulle kunna bo tillsammans som en familj utan hjärteont och trängselslag. Vädret var knasigt med regnskurar i ett och sen lite sol.

Jag började med insanity-workouten och höll o fem veckor nästan. Sen kom juli med värme, roller derbyfestival, kattungar och bad. Och mer lägenhetspill.

På derbyfestivalen anordnade jag SROK också spelade jag med the Swedish Meatwalls i turneringen och med CCR mot Vagine Regime Nordic - ett bout som vi vann!

Lägenheten lades ut till försäljning och vips så var den såld på mindre än två veckor. Då kände jag mig nöjdare än nöjdast. I augusti kom H hem efter många långa jobbveckor då hängde vi på balkongen och sen åkte vi till köpenhamn och badade och tränade med Copenhagen Rollergirls

Det var tur för i vår träningshall så hade någon fått för sig att göra ett stort hål. Också blev allting färdigt med lägenheten. Vi hittade ett hem.

1 kommentar:

lillebror sa...

fy fan vad fint år. riktigt fina bilder!
/stolt lillebror