fredag, juni 01, 2012

Att ha fått världens finaste kommentarer

Alltså ni anar inte hur mycket era kommentarer har värmt och hjälpt under denna skitvecka som gått. Det är märkligt egentligen vad några ord från mer eller minder okända människor kan göra.

Jag tror att jag är på rätt äg nu. Jag har fått deppa av mig, gråta ur mig, nu är det up and away som gäller igen. Jag skall göra detta, det är klart att jag ska. Jag älskar att spela roller derby, att vara aktiv i vår fantastiska förening och att vara headcoach för CCR. Jag gör verkligen det av hela mitt hjärta, så givetvis är det detta jag kommer att fortsätta med ett förhoppningsvis bra tag till framöver. Jag har däremot insett att jag måste ändra förhållningssätt till en hel del människor, faktum och situationer om jag inte skall bränna ut mig totalt. Delegera mera, bli lite mer tjockhudad och skaffa mig en låt gå mentalitet.

7 kommentarer:

Mai sa...

Bra att det känns mer bra än bajskorvigt nu!

Jag har full förståelse för din önskan att bli mer tjockhudad för det önskar jag om mig själv också. Visst vore det praktiskt att kunna rycka på axlarna och gå vidare! Men å andra sidan är det ibland bra att vara av en känsligare natur. En är mer inkännande, emfatisk och lyhörd. Det gäller bara att inte bli alltför lyhörd för andra. Tricky det där...

Mai sa...

*empatisk. Hmpf.

jeanette sa...

:)

jeanette sa...

:)

jeanette sa...

:)

jeanette sa...

:)

jeanette sa...

:)