onsdag, oktober 31, 2012

På väg upp igen

 När jag cyklade till Ws förskola imorse så kändes det som att det kanske äntligen, äntligen, äntligen är på väg att vända. Som att allting ändå kommer att ordna sig, att det är nu det bli ljusare och en liten sten föll från mitt bröst. De sju senaste veckorna har varit överjävliga av många olika anledningar,  skada, sjukdomar, drama, opepp, konflikter för att nämna några men nu öntligen så känsn det som att det börjar bli lite, lite bättre, ironiskt nog när det snart är november, november som alltid brukar vara den värsta av månader. En månad full av vinterdepp, ångest och mörker. För att inte tala om regn, blåst och tomhet.  Mirijam skrev om novemberpepp, ett inlägg som jag tänker skriva ut och spara, sätta upp brevid badrumsspegeln och tänka på när det känns tungt. Gör det du också vet jag.

2 kommentarer:

Jeanette sa...

Skitbra lista! Det är ju en massa novemberdagar varje år, lika bra att försöka njuta av dem också. Mjölka det goda ur livet :) önskar er ett fint november!

alottariot sa...

Eller hur! Nu har snart halva november gått och jag har ännu inte behövt använda mig av alltför ¨nga grejer på listan så nu har jag resten av månaden "säkrad"