fredag, oktober 08, 2010

Sjukdomsläget

Sjukdomsläget är stabilt och under kontroll, äntligen. Febern börjar gå neråt igen och w är piggare än på länge. Vi träffade ytterligare en specialist på vårdcentralen idag, en astma och allergidoktor som förklarade läget lite mer ingående, blodprover togs och dom lyssnade på lungorna. Ingen lunginflammation som tur är så nu är det bara att fortsätta med nebunetten som nu intagit formen av en fisk (!) och hoppas på ytterligare bättring. Det finns tusen saker jag borde ta tag i. Plugga, städa, tvätta, åka till Ikea, beställa böcker är bara några, allting sätts på hood när man har ett sjukt barn hemma men jag orkar inte riktigt. // tröttfisen

2 kommentarer:

Thulsa sa...

Det går åt rätt håll iallafall!! kanske kan åka till ikea tillsammans någon dag? Och tack för kommentarerna på mitt tidigare blogginlägg! Det gjorde gott även om jag satt och grät en skvätt när jag läste igenom alla svaren. I veckan ska jag försöka komma iväg på ett pass minst.

lotta sa...

Ja det verkar så, och skönt är det. För varje dag som går så blir det lättare med medicineringen också. Det kan vi absolut göra, denna veckan är lite körig men gärna nästkommande. Jag hoppas vi ses på onsdag på Latinskolan, det hade varit skoj.