tisdag, februari 14, 2012

Oj vad tiden går!

Oj vad tiden går! Det känns inte alls som att det var så längesedan som jag snörande på mig skatesen och tog mina första stapplande strides men verkligheten säger något helt annat. Jag tenderar att missa min egen utveckling men bilderna av lilla w säger något annat. Det är ganska precis ett år sedan jag klarade minimum skills och för snart ett år sedan boutade jag och CCR för första gången. I lördags spelade vi två bouts, a- laget mötte Paris Rollergirls och b-laget spelade Gbg Rollerderby. Jag har varit nervös inför båda matcherna av olika anledningar. Det är våra första hemmabout sedan jag blev headcoach i föreningen och jag har känt att jag har mycket att bevisa, att vi i CCR har haft mycket att bevisa - att vi kan stå på egna ben. Den nya europeiska rankningen har gjort sitt, att Gudrun Schyman satt i publiken var också en bidragande orsak till fjärilarna i magen.

Om vi vann? Vi vann! Som folk brukar säga: "CCR vinner alltid", är det inte poängmässigt så är det folks hjärtan eller efterfesterna. Jag är stolt, nöjd och jävligt glad över att vara en del av den här föreningen (även om det kan bli lite mycket ibland)!

2 kommentarer:

Apan satt i granen sa...

Vilka är minimums skillsen?

alottariot sa...

Minimum skills är ett test bestående av en praktisk del med åkning och en teoretisk del med regler som man måste klara av för att klassas som en säker åkare enligt WFTDA. De exakta kraven hittar du här: http://wftda.com/rules/wftda-minimum-skill-requirements.pdf

I Crime City har vi dessutom en tredje del med i testet: att man måste NSO:a tre gånger innan scrimmage för att utöka spelförstelsen.

Har du köpt några skates?