måndag, juli 14, 2008

working class hero

ja inte på det här kontoret i alla fall.. jag kommer aldrig någonsin att bli långvarig på ett kontorsjobb, det är en sak som den här sommaren har lärt mig, sanna mina ord! i snart två månader har jag jobbat på region fasstigheter och suttit i orderkontoret/felanmälan och hjälpt till med fakturahantering/gasbeställningar. det är inte min kopp te. att sitta framför en dator från 07:00 till 16:00 får det att klia, krypa och slå slinti hela min kropp. jag är inte gjord för detta. att plocka bär, luka betor, bara gå och dra är långt mycket mer utvecklande för kropp och själ. jag vill ha min träningsvärk och bonnabränna och därmed basta. ähvafan. det enda positiva är väl att jag idag har noll arbetsuppgifter kvar och att jag därmed måste sitta framför datorn med headset och svara i tfn - när det nu väl ringer.. - fram till klockan fyra. shittime - bloggtime.

3 kommentarer:

Morrica sa...

Kanske är det inte så dumt det här med cybervärlden ändå, när man sitter där man sitter och inte kan annat kan man ju faktiskt kommunicera med människor åtminstone =)

Yey! Härligt, det var det klokaste lärarhögskolan gjort på länge!

lotta sa...

cet ahr du så rätt.. kloka du ;)

åh, tycker du? det glädjer mig att höra.

Anonym sa...

Hi there it's me, I am also visiting this web page daily, this website is actually pleasant and the people are actually sharing pleasant thoughts.
Review my blog GFI Norte