måndag, januari 31, 2011

Tv-inspelningen

Idag skulle jag egentligen ha medverkat i en tv-inspelning tillsammans med ett gäng glada tjejer från Crime city rollers men så blev det inte. Jag som peppat för smigoshowen i veckor. W har inte blivit bättre, fyra dygn av fyrtiogradig feber och ett sjukt risigt allmäntillstånd har gjort honom till den ynkligaste av de ynkliga bebisar som världen någonsin skådat och han lämnar mig inte för en sekund, i samma ögonblick som vi inte har fysisk kontakt skriker han till han kräks.. Jag förstår honom, det gör jag verkligen och givetvis så lämnar jag honom inte så det blev till att stanna hemma idag, både från söndagsscrimmsge och inspelning och visst känns det tråkigt när planer går i kras, jag känner mig deppig och låg.

2 kommentarer:

Mirijam sa...

Hjärtat. Alltså, Amigo var kul, visst, men det var liksom två minuter på ett klistrigt cementgolv, inget radikalt alls. Och mycket väntan och bla bla bla.

Var inte låg. Låg är dumt. Vi hittar på nåt jätteskoj när W är pigg igen, okej? Och förresten så låter det jättehemskt, stackars han och stackars er!

Puss

Mia sa...

Vad trist för både dig och lilla W. Hoppas verkligen att han kryar på sig!