måndag, maj 28, 2012

Ledsen och rädd, that's me!

Jag är ledsen över att inte vara pepp. Ledsen och rädd. Rädd för att inte hitta tillbaka till derbypeppen och ledsen över att jag är så rädd för jag tror att det är en bov i dramat. Jag har världens bästa lag. Världens bästa liga och jag vill tycka att det är roligt men jag gör verkligen inte det just nu. Just nu vill jag mest bara gråta. Eller ligga under ett tjockt täcke och läsa tramsiga pocketböcker men det går inte. Jag måste tänka på lagen, jag måste analysera spelet, fundera kring lineups, jag måste fixa med nyintaget, med boutet, t&a och allt annat. För att inte tala om mitt jobb och min föräldraroll.

6 kommentarer:

jeanette sa...

Brukar läsa din blogg. Känns tråkigt hur du känner nu, men jag tror det kommer kännas bättre. Ibland blir det bara lite mycket och så kan det bli så att just det krockar med en av svackorna i livet.

Kom ihåg att du alltid kommer vara mycket mer än det du GÖR. Det tror jag är en viktig grej för alla att tänka på :)

Mai sa...

Jag ramlade över din blogg efter en googling på roller derby häromdagen. Hitintills har jag inte vågat kommentera men efter ditt senast inlägg verkar du behöva lite pepp.

Du skriver så himla fint om din familj, om lilla W och om H. Dessutom tycker jag det är otroligt befriande att det inte bara är solsken hela tiden - jag uppskattar att du skriver om jobbiga saker. Om andan skulle falla på och du skulle få ork och lust så skulle åtminstone jag vilja läsa lite om hur det går med förskolan. Jag har själv en liten plutt i förskola och jag oroar mig varje dag för den satans könsnormativiteten som verkar råda där.

Men oavsett ämne så kommer jag att fortsätta läsa!

Anonym sa...

Kram Alotta!

/Bitter

Anonym sa...

Alotta, tvivla inte på dig själv, du är bäst! kram Blondie

Pehpsii sa...

Jag är förvisso helt ny i ligan men bara säg till om du behöver hjälp eller avlastning med något! Jag är van att dra i stora lass, så jag hjälper gärna till om du får för mycket!

alottariot sa...

Tack föra alla fina kommentarer. De har verkligen lyst upp veckan som gått.