torsdag, december 15, 2011

Sopberget - ett fasligt skräpigt äventyr

Satt och slösurfade, det har blivit lite av det under dagen då jag för en gångs skull är hemma på grund av sjukdom. Tisdagens luciafirande tog hårt på mig så jag har fått vara hemma både igår och idag. Halsont, rinnande näsa och ont i kroppen. Som tur är känns det redan lite bättre. Nåja, det var inte det vi skulle prata om. Vi, och med vi menar jag såklart jag skulle prata om det här:


Ett spel från Groplay  som går ut på att man skall ge sig ut i staden och sortera sopor. På hemsidan beskrivs spelet såhär "Ett härligt sällskapsspel som passar hela familjen! Sopsortering på ett både spännande och roligt sätt i ett spel fyllt av värme, humor, tur och strategi. Starta äventyret genom att välja en karaktär och ge er ut i staden för att sortera sopor. Men se upp - med spelets 76 illustrerade händelsekort kan allt ske. Genom att sortera de 72 unika soporna i hela 12 kategorier kan ni tillsammans lära er om avfall och sopsortering på ett helt nytt och roligt sätt."

"Medryckande spel om återvinning och återanvändning som ger ny kunskap och många skratt. Oväntade vändningar ger spänning från start till mål. Händelsekorten skapar nyttiga och tankeväckande reflektioner kring olika aspekter av konsumtion- på ett roligt och lekfullt sätt.” /HållSverige Rent"

Om lilla W varit några år äldre hade det lätt blivit årets julklapp här hemma!

Inga kommentarer: