onsdag, mars 21, 2012

det här med heltidsjobb..

Det  här med heltidsjobb, det är fan ingen hit alltså. Eller, ja, missförstå mig rätt, jag jobbar på världens bästa arbetsplats med sköna kollegor och fina ungar. Bra lokaler, bra verksamhet och fina föräldrar och allt annat vad man nu kan önska sig men ja, det finns ett MEN: det är heltid, jag missar typ allt som har med lilla W att göra (nä, det är inte så, men det känns så) som idag till exempel, jag börjar klockan åtta och är hemma halv åtta på grund av APT. Imorgon börjar jag kvart över sex vilket innebär att jag inte kommer att kunna hänga något alls med kiddot förrän imorgon kväll. Jag hinner inte träna, inte sova ordentligt och inte bli färdig med någonting.  Jag måste komma ur den här svackan nu, på riktigt. Hur gör man? Jag behöver all er pepp och tips, det verkar inte bättre än att jag fått stora vinterdeppen nu när det äntligen börjar bli vår..

3 kommentarer:

Swede Hurt sa...

Usch finaste Alotta!
Så var det när jag flyttade till Stockholm, helt plötsligt heltidsjobb och hundra andra saker. Det lugnar ned sig efter ett tag, även om det är sjukt jobbigt när det är som värst! Och jag har inte ens barn... men som de säger - efter mörker kommer ljus!

PÖSS!

Slam sa...

Vet precis hur du känner, förra terminen levde jag med heltidsjobb, pendling på några timmar om dan, halvtidsstudier och träningen. Det är övermäktigt. Men jag gjorde till slut så att jag satte mig ner och valde. Bestämde mig för att inte få dåligt samvete för att jag inte ringer mina vänner på två veckor, om jag inte hinner. Gå på så många träningar som jag hann. Försöka låta bli att stressa upp mig över allt jag missar, utan tänka "det här är mitt liv just nu, jag får hantera de grejer jag har att göra på den tid jag har". Och PLANERA. Inte minst planera in lediga dagar där man får vila. Sedan får man tänka på att det är en period. Det har inte alltid, och det kommer inte alltid se ut så. Ta hand om dig!

Tristessa sa...

Min man jobbar deltid, inte så bra ekonomiskt men vi hittar inget annat sätt under småbarnsåren men vi har ju fått bo trångt och inte köpa de mobiler vi velat typ. Tror inte det går att få allt utan hitta det viktigaste och vad som kan vänta. Ska tid tillsammans, ekonomi, träning, jobb, sömn, komma ut och ifrån, det sociala få mindre tid, el allt lite mindre tid el skippa något helt? Tror faktiskt inte tiden är tillräcklig med små barn, hade behövt i alla fall 5 pigga vakna timmar per dygn. Acceptans kanske är lösningen, men Ush det hatar jag ju självklart. Hoppas du hittar ett sätt och har frid i det!