söndag, februari 27, 2011

vad H arbetar med.

Jag vet att det är en del som undrar vad H arbetar med och ibland orkar jag inte riktigt förklara. När jag säger att han bygger scener, att han är byggledare och har "sina" scener som han åker runt och bygger upp/plockar ner så tenderar folk att säga "Ahaa.." också ser jag att de flesta tycker att det är huvudlöst att han gör det utomlands, att det måste finnas scener att bygga i Sverige, I Malmö med omnejd. Tyvärr fungerar det ju inte riktigt så. En bild säger mer än tusen ord, eller hur är det nu man brukar säga? 

uppbyggnad pågår, en av mellanscenerna 
scen till fc st paulis hundraårsjubileum.


Nu när han åker och jobbar i mitten av mars igen så kommer han att återuppta arbetet med det senaste projektet, Pavillon 21 för andra året i rad. I höstas plockade de ner byggnaden, (för första gången någonsin) bit för bit, skriv för skruv och nu i vår skall den sättas samman igen, ett jobb jag är glad att jag slipper utföra.. Arbetet beräknas ta tolv veckor, eller om det var tio, jag har lite dålig koll såhär i början på säsongen, varav H skall vara borta åtta. Visst saknar vi varandra, men samtidigt så har vi inte så mycket annat att välja på just nu.

1 kommentar:

Morrica sa...

Jag är glad att det finns proffs som håller i sånt här, det vore nervöst att ha glada lokala amatörer sätta upp dessa stora, tunga byggen som omges av tusentals sköra människor varje dag.

Men det måste vara tung att vara ifrån varandra så långa perioder i sträck.