måndag, juni 13, 2011

Idag tänker jag extra mycket på dig

Idag tänker jag lite extra på min kära vän och lagkamrat Barabara Barfight.

Idag är dagen då hon opereras. Under Team Sweden uttagningen  så landade hon fel, tack vare det supermjuka golvet, och vred knäskålen ur led. Ambulansen kom och på sjukvårdarnas tredje försök att få knäet på rätt plats så gick det vägen. I samband med att knäskålen åkte ur led så lossnade det en liten benbit, som en cornflakesflinga sa läkarna på Danderyds sjukhus, och idag är dagen då doktorerna skall plocka ut denna. Jag håller alla tummar och tår för att det går bra under operationen och för att Barbaras återhämtning går fort, att träna utan henne är inte samma sak, alls. Jag saknar min elaka tvilling på tracken, i omklädningsrummet och till och från alla träningar så snälla, snälla låt henne läka fort så att vi kan bygga väggar och blocka skiten ur motståndarna tillsammans. 

Jag och Barbara Barfight i mitten, med spegelvända sminkningar, tillsammans md delar av det svart/gula laget i väntan på bussen till Limhamns sporthall innan UK mixed bouten tidigare i vår.

1 kommentar:

Barbara Barfight sa...

Du e underbar, kära Alotta!!Du ska veta att du ger mig fantastiskt stöd och inspiration. Operationen gick ju bra, nu har jag den lilla benbiten i en burk.Kan vi titta på den och minnas: Hur snabbt jag kom tillbaka!!!!!!JAAAA!!! Saknar att spela med min elaka tvilling!!snart...snart..Nu ska jag kämpa!kram Babbsan