söndag, maj 15, 2011

fler bilder från videoinspelningen!

Åh tiden bara rinner iväg, jag hinner verkligen inte med.. 

Det är möten, praktik, träningar och plugg varvat med bouts, familjehäng och måsten och om sanningen sjall fram så börjar jag känna mig ganska sliten, för att inte säga utbränd men det blir bättre snar. dryga tjugo dagar kvar tills skön föräldraledighet och tid att träffa vänner och bekanta. Åh denna längtan! Dagens skånska ord kommer att komma tillbaka, när jag orkar och hinner, just nu är det lite sparlåga här på bloggen.. i väntan på mer energi så tänkte jag bjuda på ytterligare två bilder från veckans musikvideoinspelning med Looptroop. Videon komer att bli så jävla fet!


Tänk den som hade en personlig makeupartist som fixade sminket på en sådär till vardags. Tror att jag skall skaffa mig det när jag blir stor så att man kan glida runt och vara liiede snygg precis alltid. Ja just det, jag har hunnit bouta också, igår hade CCR sin första interna hemmabout, så jävla fett och gissa vem som hade äran att vara capten åt det fina gula bananlaget. Just det, yours truly. Det är en del blandade känslor efter gårdagen men framförallt så känner jag en sjuk stolthet över mina bananer, det var många som boutade för första gången och alla gjorde ett riktigt, riktigt bra jobb. Vi spelade verkligen som ett lag och vi hade roligt tillsammans på tracken och framförallt, vi spelade riktig roller derby och vi spelade fair play hela vägen!

8 kommentarer:

schmut sa...

På första bilden ser det nästan ut som om ni ska meja ner Looptrooprockern.

Nancy sa...

Hej! Har själv funderat på att gå på en rollerderby try out men i och med att jag har ansiktspiercingar (en i vardera läpp) så - ja, hur fungerar det? Du spelar ju själv roller derby men har piercingar? Tar du ut de inför varje träning/ bout eller behåller du dem i och skyddar dem på något särskilt sätt? Kick ass blogg förresten :)

lotta sa...

Åh det hade väl varit något Schmut, tjena, här är vi i crime city rollers och nu tänker vi göra pannkaka av dig! Så var det inte, det var mer flyttgässkänsla och han var ledargåsen.

Nancy! Man behöver inte ta ut piercingarna när man spelar derby, men man har dem i på egen risk. Jag har boutat bort en labret i läppen men resten har klarat sig. ansiktet är ju off limits så det är mer undantag än regel att de får sig några smällar. Om det enbart ärpiercingarna som får dig att inte gå på en try outs så säger jag gööör det! Var bor du?

Nancy sa...

Hej Lotta! tack för ditt svar! Jag bor i gbg och det är väl inte endast det som hindrat mig, snarare att jag inte åkt rullskridskor sedan jag var elva haha. Nåväl. Får se vad som händer.

lotta sa...

När jag började förra hösten så kunde inte jag stå på ett par rullskridskor, än mindre visste jag någonting alls om derby.. men gördet! gå på en try out och se om det är din kopp thé! Jag har tränat med några av göteborgs sköna gröna damer vid ett apr tillfällen och dom är hur trevliga som helst. http://www.gbgrollerderby.se/

Nancy sa...

Thanks :D

Swede Hurt sa...

JAAA - börja med derby! Kolla bara på vår Alotta - hon är hur grym som helst!

lillebror sa...

FAN VAD FETT SYRRAN! :D