onsdag, april 04, 2012

vård av barn och den där fitnessfighten

Så var man hemma en helt vanlig onsdag, lilla W är hängig och har feber. Det går verkligen i ett nu, influensorna och förkylningarna avlöser varandra, antar att det inte blir bättre på grund av mitt jobb heller men vi gör detbästa av situationen. Jag servar med smoothie och sjunger favortisångerna medan bilar filmerna rullar i bakgrunen. Jag hoppas verkligen att han mår bättre imorgon. Jaja. Inget ont som inte har något gott med sig. Jag har redan hunnit med dagens första träningspass på lite drygt 40 minuter innan klockan ens slagit åtta. Jag kommer knappt ihåg när det skedde sist. Förhoppningsvis hinner jag med ett gäng situps och amrhävningar också under dagen samt ett roller derbypass på tre timmar ikväll. Det där sistnämnda får vi se hur det blir med beroende på lilla Ws mående.


Signade i ett svagt ögonblick upp mig på fitnessfighten för någon vecka sen och skam den som ger sig. Fel mat, alla skador, sjukdomar och det faktum att jag gått in och coachat så mycket i CCR har gjort att jag är i sämre form nu  än på mycket, mycket länge så jag behöver det verkligen. Hittills går det väl sådär om sanningen skall fram. Jag tycker att det är svårt med maten, matprogrammet är inte anpassat för veganer och dessuom är jag inget big fan av att räkna kalorier, alls. Träningen är rolig men känns lite "lätt" så jag får ångest och undrar om jag gör helt fel. Det skall bli roligt att se resultatet efter 20 dagar, om det gjort någon skillnad eller inte.Sandys hårda slit gav ett fantastiskt resultat för någon vecka sedan och det gör mig peppad.


3 kommentarer:

Sandy De Luxe sa...

Lycka till vännen! Det är sjukt dåligt anpassat för veganer eller som mig, vegetarian som inte tål mjölk. Och man kan inte fråga dem för de har noll koll.
Det bästa jag kom på som to go mellis det var att köpa de stora torkade sojabiffarna, koka dem med goda kryddor, steka dem i lite sesamolja och sen ha dem med. Blev lite knaprigt snacks sådaär som håller de krav fitness fighten ställer.

schmut sa...

Har sett Fitnessfighten nämnas på en hel del bloggar men varenda gång jag tittat närmare på den blir jag rädd för gränserna kring matintag alt att behöva räkna kalorier.
Träna skulle jag kunna göra tills armarna blev slappa som överkokad spaghetti, men begränsa mitt matintag? Aldrig.

Swede Hurt sa...

jag är sådär jätteanti att räkbna kalorier - men helt för träningen.
Jag vet att jag äter för mycket godis, fast jag vill ju inte behöva bekymra mig för hur mycket kalorier en avokado innehåller...

Men jag skulle vilja ha ett eget träningsprogram som jag kände mig tvungen att följa, att ha tränat andra de senaste 1,5 åren har börjat märkas :-(
men men... skam den som ger sig... jag och Lonni skall göra ett tränignsprogram för off-skate och kanske med lite skateutflykter...