måndag, april 30, 2012

Kan knappt förstå att jag snart skall spela här!  Nu smäller det snart igen, denna gången i Berlin när Crime City Rollers A-lag möter Berlin Bombshells på Arena Berlin den 12:e maj. Om sanningen skall fram är jag redan tokigt nervös. Det är lite av en dröm att få spela Berlin Bomshells på Arenan i Berlin för många av våra spelare, detsamma gäller för mig.

Det var Master Blaster och Dr. No-No som mig  att förstå vad "riktig" derby kan vara när de besökte crime city under september 2010 och höll i ett fantastiskt bootcamp.  Detta var det första bootcampet för många i ligan och jag tror att många delar min känsla kring det: jag var lyrisk. När jag sedan skulle åka till Berlin i början av 2011 för att närvara vid min första riktiga scrimmage (inför det att vi boutade STRD i mars 2011) så var jag så nervös att jag höll på att skita ner mig, vara på samma track som alla dessa fantastiska spelare? Spela mot dem? Jag? Nä. Ungefär så kändes det. Men jag gjorde det, att säga att det gick bra är att ljuga sig blå. Det gick inte alls, CCR spelade katastrofalt dåligt och det blev uppenbart att vi hade noll koll på allt från penaltyboxen, hur vi bygger väggar och vad som faktiskt gäller för att man skall klara av att köra ett bout. När Berlin sedan kom till Malmö i September för att bouta oss på hemmaplan var jag också nervös (kan du ana ett rådande tema? Jag är ALLTID nervös) men då gick det bra mycket bättre. Nu har det då alltså blivit dags för returmötet, att bouta Berlin Bombshells på deras ascoola hemmaarena i en av Europas mest fantastiska städer.

Många av spelarna i CCR såg sitt första bout på denna arenan och har drömt om att en dag få spela här själva. Ni förstår kanske peppen.  Själv är jag  så tokigt upprymd man kan bli!

3 kommentarer:

Linda sa...

Hoppas att det går bra. Och välkommen hit!

alottariot sa...

Det hoppas jag med! Men just nu känns det lite sådär, vi har många skadade och sjuka, en del som inte kan följa med. Men det är klart att vi kommer att ha roligt under tiden! Kommer du och tittar?

Linda sa...

Ja, varför inte. Jag har aldrig tittat på sånt och det ser så roligt ut.