lördag, augusti 04, 2012

Ja, så sålde jag vår lägenhet och på kontraktet står det att det skall vara överlämning fredagen den 28:e september. Vi skall verkligen flytta och det snart, det finns bara ett problem  och det stavas nytt boende.. Vi har ingen ny lägenhet och just nu finns det såklart inte alls många lägenheter av intresse ute på marknaden heller, vi luskammar hemnet i jakten på en ny bostad och diskuterar fram och tillbaka, vad vill vi ha, vad måste vi ha, vad är viktigast? Läget, badkar, tvättmaskin, balkong? Hur stort måste vi bo? Hur mycket är det rimligt att en betalar varje månad för ett boende? Ett boende kontra ens drömboende? Jag vet verkligen inte alls och just nu står jag helt handfallen. Hur bor ni? Vad är rimligt att betala för det? Var bor ni och vad är bäst med där ni bor?

2 kommentarer:

jeanette sa...

jag bor BILLIGT för jag bor i en håla utanför ingenstans.

2rok, 3500:- hyra, bostadsrätt med närliggande tvättstuga.

3rok brukar väl hamna 4-6000 beroende på var den ligger. Och beroende på bostadsrätt/hyres. Att ha egen tvättmaskin är GULD. Det är himla krångligt att tvätta äckelpäckel-doftande knäskydd när man aldrig för tvättider..

Badkar är ett plus. Man kan bada och duscha, det enda man behöver är en halkmatta. Balkong är också underbart! Hur liten den än är.

:)

Tristessa sa...

Flyttade nyligen till mer kvadratmeter men med ganska mycket mindre förvaring, hälften vind, hälften (känns det som) köksskåp, garderober oså. Det känns lite irriterande i efterhand. Jag vill hellre ha tvättmaskin än badkar. Hellre diskmaskin än tvättmaskin... Nära till annat än asfalt... Hoppas att ni hittar nått bra!