fredag, oktober 21, 2011

12217 ord

Jag klickar på spara en sista gång. Orkar inte läsa igenom texten en gång till utan skickar in skiten examensarbetet ungefär precis när klockan visar nolltre tjugo. 75821 tecken blev det. 12 217 ord. 47 sidor. Ögonen kliar, ryggen värker och huvudet är tyngre än vid den hemskaste bakfyllan hittills. Jag känner inte ens för att fira, vill bara lägga huvudet på kudden och låta snarkningarna söva mig, bädda in mig i en skön drömlös sömn. De där oregelbundna till höger om mig, pustandet, stånkandet och stönandet när lilla W drömmer och bearbetar dagen. Hs tyngre snarkande i mörkret på andra sidan om mig, som en vetskap om hans trygghet också Vesslans knorrande under täcket, någonstans mellan fötterna och knäskålarna när vi somnar och alltid med den snokande snorsnoken på huvudkudden när väckarklockan ringer.

Om tre timmar ringer väckarklockan. När jag har lämnat ungen på förskolan bär det av till biblioteket. En sista runda innan helgen för lite annat plugg. Och sen beställer jag Team Swedens bouttröjor inför världscupen i Toronto. Fan., det är snart dags. 39 dagar kvar.

4 kommentarer:

Fresh Meat sa...

Grattis till avslutat exjobb! Antar att det också betyder att du fått okej om att du får gå upp? You will kick ass/ Nancy :D

Alotta Riot sa...

Tack! Eller ja, avslutat och avslutat, det är det ju inte riktigt ännu.. inte förrän opponeringen är avslutad och eventuella ändringar gjorda.. men tack ändå! Det känns jättebra. Har drömt amrdrömmar om att handledaren skall neka mig att gå upp i flera veckor nu..

Fresh Meat sa...

Förstår det, men ändå, nu är det slutet på ångesten och låter de dig gå upp så har du minst godkänt iallafall så det kan bara gå uppåt från och med nu :) /Nancy

Alotta Riot sa...

Tack Nancy!