måndag, juli 30, 2012

Ännu en visning

Sådärja. Snart är hela lägenheten städad. Och med städad menar jag inte sådär vanligt städad utan riktigt städad, visningsstädad. Det är vädrat, dammsugat ovh våttorkat, allting är nytvättat. Varenda kran är polerad, listerna är dammade och avtorkade, kuddarna är uppfluffade och Ws leksaker färgsorterade. Det står snittblommor på vardagsrumsbordet och arbetsbänken i köket är inoljad och överkastet är på plats. Det här med att sälja lägenhet är verkligen en bergochdalbana utan dess like. Jag trodde inte att jag skulle tycka att det var såhär jobbigt, att städa, planera, tömma, skulle vara jobbigt, absolut, det hade jag räknat med. Men det där andra, det här med att få upp förhoppningarna, förväntningarna, drömma, vänta på mäklarens meddelande om eventuella inkomna bud. Att gå på visningar och se potentiella drömlägenheter försvinna framför näsan på mig, det tar hårt på krafterna.

Komigen och köp den här lägenheten nu någon gång då så att vi kan flytta härifrån, så att lilla W kan få ett eget rum och så att vi kan få plats. Våra femtiofem kvadratmeter är onekligen lite för få och det är dags att vända blad till ett nytt kapitel i våra liv.


2 kommentarer:

jeanette sa...

Det är skitsvårt att båda köpa/sälja alltså. Jag gjorde tabben att stressat gå på lägenhetsvisning på kvällen. Allt såg fint ut tills jag såg den i dagsljus, och då hade jag redan köpt den.. vilken håla. Jeez.

Och små ytor, lever själv i en 50kvm-are och vi är bara två som samsas. Hoppas ni får den såld snabbt! :)

alottariot sa...

Tack, det hoppas jag också, det skall bli så skönt när detär klart.

Oj, vad var det som var fel i lägenheten du köpte? Jag är nog lite mer försiktig tittar på de objekt jag är intresserad av flera flera gånger och försöker känna efter ordentligt, men det är svårt.