måndag, juli 09, 2012

Insane in the membrane

Insane in the membrane, japp, en skulle absolut kunna tro det. Jag har kört igång med insanity workouten och känner mig så jävla peppad att det kryper i kroppen, frågan är kanske hur det känns när nyhetens behag väl lagt sig. Jaja, insanityworkouten känns som ett riktigt bra debykomplement, det är explosivitet och uthållighet och en del cardio - precis vad jag behöver. Målet är att köra i 60 dagar (bra tajming - måste formtoppa till första helgen i september!) så ser vi var jag hamnar. Målet är att köra varje dag, utan undantag, de dagar jag har derby blir det alltså dubbelt upp och eftersom att jag börjat försöka mig på med den där löpningen också så kanske det blir trippelt också. Jag skall vara så stark så stark i september.

Ps. Utan pepp från er blir det nog tufft. Okej?

4 kommentarer:

Anja Wettergren (Wren E. Gade) sa...

Du det förstår jag att du vill, såg just på fb vilka ni ska bouta då! Det är en hel del i Hellfire Harlots som har kört insanity och det har verkligen gjort skillnad så kämpa på! Själv kämpar jag på gymet eftersom vi möter London Brawl Saints i September :) Och snacka att jag kommer sitta klistrad framför dnn 1 september!

Katta Kvack sa...

Insanity? Måste googla!

Men klart vi ska peppa dig! Heja heja! You can do it!

Mirijam sa...

OOOKEEEEJ!

Fresh Meat sa...

Blev jättenyfiken på insanity workouten, den verkar sjukt jobbig men bra, verkar dock bara som om man kan beställa den från USA? Eller var köpte du din? Finns det något bra ställe/ sida i europa?