torsdag, augusti 11, 2011

Dag 19 - Här bor jag

Jag, eller rättare sagt vi bor i en tvåa. Lusen, H, lilla W och jag. Egentligen så önskar vi oss en betydligt större lya, fyra rum eller så men projektet flytt är det ingen som vill eller orkar ta tag i för tillfället. Och sen är det ju faktiskt så som dom säger. Finns det hjärterum så finns det stjärterum.



Vi har renoverat hela lägenheten själva. När vi flyttade in satt det bruna sjögstapeter i alla rum, mörk linoleummatta på golven och både väggar och tak var klistriga av nikotin. Istället för att måla garderobsdörrarna i hallen så har vi klätt in dem med leopardtyg.



Mitt emot ytterdörren ligger badrummet. Vardagsrummet har vi delat i två delar och på så sätt gjort en skaplig lekhörna till lilla W där han kan ha alla sina prylar utan att någon trampar på dem.







Sovrummet är knökfullt av grejer, alla böcker, en enorm säng där hela familjen snarkar ikapp också ett jättefint stort gammalt skåp so
vi fyndat på sopstationen. Det måste jag också fotografera någon dag. På väggen hänger gravidmagen brevid trädet jag målade för några år sedan. Köket är kanske det rum där vi tillbringar mest tid, ofta är det där jag sitter och pluggar. Vi lagar mat tillsammans och spelar spel sittandes i den gamla kökssoffan som varit både min mormors och min mammas.





4 kommentarer:

Linda sa...

Jäklar, vad coolt och med leopardtyg på garderoberna.

Anonym sa...

Det där köket tyckte jag såg riktigt mysigt ut!!

Aloha Riot sa...

:)

Aloha Riot sa...

Linda, det bästa är att man kan ta av det och tvätta det med jämna mellanrum. Och trättnar jag är det bara att byta!