måndag, augusti 22, 2011

men det var då själva faaaan...

Men det var då själva Faaaan också då.. 

Gissa vem som inte är på utomhusträning utan sitter här med feber och skakar av frossa. Jag kände mig lite kymig igår kväll, stingslig, trött, frusen. Skyllde på den annalkande hösten och tänkte att det är dags för inneskorna, luvtröjorna och de stickade halsdukarna. Fryshare som jag är, vi tände lite extra värmeljus och tittade på en film tillsammans jag och H. Jag somnade innan elva, när har det hänt innan? Typ aldrig, bortsett från de nio månaderna då jag var gravid med lilla W. Vaknade imorse med samma olustkänsla i kroppen. Förklarade det med förskolestarten. Känslor kan göra konstiga saker med en. Visst är det så? När vi kom hem strax innan lunch hade febern redan intagit varenda liten cell i min kropp och sedan dess har jag legat på soffan och tyckt synd om mig själv. Jag har varken tid, ork eller lust att vara sjuk.. och ja, just det, jag glömde ju att berätta. Solen inte bara skiner, den fullkomligen s t r å l a r, himlen är klarblå och vinden stilla. Förutom att missa en av de få utomhusträningarna vi har kvar innan Battler of the Nordic Light så missar jag även NOFX, Looptrop, Atlas Loosing Grip och säkert en massa annat fint också på Malmöfestivalens fjärde dag. Bitter? Nej inte jag, inte alls. Nu skall jag natta dagisbarnet och sen hinka mängder av ingefärste med vitlök och citron. Jag måste bli frisk fortare än kvickt.

Tröstar mig med att läsa ikapp alla de bloggar som jag inte längre hinner följa på grund av alla måsten och ser att Lady Dahmer och Anaiah har gjort sjukt fina vaginor av cernitlera och känner hur pyssellusten slår till. Ända sedan jag hittade Vulvalovelovely på Etsy har jag suktat efter ett eget fantastiskt halsband i stil med det som  den lilla bilden visar men inte kommit mig för att beställa ett. 

Skulle man ta och pyssla ihop ett någon kväll när tiden, lusten och materialet hittat hem till mig? Kanske vill någon av er komma och pyssla?


5 kommentarer:

fisa sa...

jag vill och jag har lera!

Alotta Riot sa...

Jaaa! i veckan?
Vad har du för lera?

Cut-Ya aka Catja sa...

Jag e lätt pepp på pyssel också!

Alotta Riot sa...

jaa!

fisa sa...

cernitlera tror jag att det är