torsdag, september 22, 2011

Efterfestsfynd

Det var längesedan jag hade efterfest, jäävligt längesedan fram till i lördags. Efter bout efterfesten på moriskan drog vi hem till mig, det gäller som bekant att passa på när både hund, man och barn är borta. Ett pit-stop på time för folköl chips och snus för dem som behövde fylla på det lagret sen begav vi oss hemåt.

Fördelarna med att ha efterfest hemma ät att det är nära till sängen, nackdelarna? Att det är så jävla mycket att städa undan dagen efter, folk vill aldrig sluta festa och dessutom kom jag på mig själv med att vara nojig över att vi skulle störa grannarna. Hm, kom igen, smart tänkt, hur kan 35 derbybrudar och två grabbar INTE störa grannarna?! Verkligen smart av mig. Nåja, efter söndagens bakisscrimmage kom jag hem och städade och jag förundras än idag av vad jag gjorde för fynd. En BH, en tröja, ett par skor, ett par skates, ett par glasögon och en rosa palestinasjal.en fickplunta, en pennvässare och en halsduk. För att inte tala om världns skabbigaste gosedjur. Behold.

3 kommentarer:

Malena sa...

HAHAHA det är ju helt SJUKT

Alotta Riot sa...

Fortfarande ingen som claimat någonting.. förutom det där äckliga gosedjuret..

Linda sa...

Haha, vilken fest! Och vilka fynd. Jag hade dock aldrig lämnat mitt skabbiga gosedjur hos någon. Jag är för sentimental för sånt. Även om det är världens skabbigaste.