onsdag, september 21, 2011

På fredag blir det roadtrip


Sitter och tittar på gamla avsnitt av Ullared på  Kanal 5 play. Vad i hela fridens namn skall det vara bra för undrar du kanske och svaret är enkelt: man måste rekognosera. Pratade lite med mamma i telefon igår, vi konstaterade båda två att vi är i stort behov av nya kläder inför hösten, för att inte tala om lilla W. I vanliga fall försöker jag att handla allt på barnloppis men sen han började på förskolan har jag märkt att kläderna inte räcker till, jag kommer på mig själv med att stå och tvätta brallor i badkaret för att tvingas torka dem med hårfönen morgonen efter. Själv behöver jag både baskläder, skor och vinterkläder. Vesslan behöver tuggknutar och allt möjligt skulle behövas handlas hem till förråden. Dessutom tror jag att hon ville muntra upp mig, och vad muntrar bättre upp än äventyr och roadtrip? Nej just det, inte mycket alls. Så i morse knäckte hon idén om att dra till Ullared på fredag. Om sanningen skall fram så är det med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot besöket. Vad skall man handla? har ni några tips? Jag har förstått att det ligger fler affärer runt omkring, vad får man absolut inte missa? Hur mycket pengar behöver man ha med sig?

7 kommentarer:

Mirijam Geyerhofer sa...

Jag dör av avundsjuka! Om jag inte varit på G att åka till Sthlm så hade jag nästlat mig in i Lottafamiljens roadtrip direkt!

Alotta Riot sa...

Om du inte haft Ahlm i helgen så hade du varit medbjuden för längesen!

EmReAl sa...

Ullared, en fredag, på lönedagen?
Good luck...

Det ligger en hel massa runt omkring. Bland annat H&M, NetOnNet och nån pysselmassakrimskramsaffär.

Det känns som om du kan gå igenom GeKås först och det du inte hittar där är det knappt lönt att leta efter i de andra affärerna heller...

Hoppas ni får det superroligt!

Alotta Riot sa...

Hm. det kanske inte är någon bra idé alls? Så långt har vi inte tänkt, ingen av oss har varit där innan och vi vet inte riktigt vad vi har att vänta. Är affärerna runtomkring också billiga?
Tack för tipset!

Fresh Meat sa...

Var tidiga, var beredda på att köa för att ens få komma in affären, hoppas på dåligt väder för då är det inte många som åker dit och affärerna runtom kan vara billiga (beroende på vad man vill ha) men slår inte Ullareds priser (i synnerhet inte på just kläder!). Och pengar, ptja, mycket är billigt men ska man handla en del så kan summan bli rätt hög ändå eftersom det liksom lägger sig på hög...man hittar många småprylar allteftersom :) Och...ha med snacks/ frukt till alla för dagen kommer bli lååång! Och man kan kolla på hemsidan om det är kö eller inte. /Nancy

Fia sa...

Åhh va avundsjuk jag blir, låter helt galet kul! Finns så otroligt mycket att fynda där!

fisa sa...

vill också. känns som att kläder som inte är trasiga är en bra grej om man vill ha jobb...