torsdag, september 08, 2011

no rest for the wicked

No rest for the wicked! Nu är det bara åtta dagar kvar till nästa bout. Igår hade vi ett fint fyspass som inkluderade en jävla massa trappsteg och situps i parkeringshuset. Vad är det man brukar säga, "pain is weakness leaving your body", eller hur är det nu? Jag är så jävla taggad inför Berlinboutet att jag knappt kan sitta still när jag tänker på det. För lite mindre än ett år sedan så fick jag mina första rullor och närvarade på mitt första bootcamp som organiserades av Dr. No-No och M;aster Blaster från Berlin. Nu, mindre än ett år senare så skall jag bouta mot Master Blaster. Om sanningen skall fram så känns det både overkligt, pirrigt och lite läskigt på samma gång. Det här var otänkbart fram tills för några få månader sedan.


Lördagen den 17 september möter vi Berlin Bombshells på hemmaplan i Baltiska hallen. Crime City Rollers B-lag tar sig an STRD Rookies och när allting är klart så blir det den fetaste efterfesten på mycket mycket länge med rullskridskodisko och allt. Se till att du inte missar detta, det blir vår sista hemmabout på ett bra tag. Så se till att du köper dina biljetter i god tid! Mer information hittar du på facebookeventen: Boutet Roller Derby Nuclear Fallout och After Bout Party at Moriskan for Nuclear Fallout

2 kommentarer:

Nancy sa...

Kollade bilden på operahuset, grymt! Jag ska NSOa på Nuclear Fallout (!) och ser fram emot rullskridskodiscot efteråt löjligt mycket :)

Alotta Riot sa...

Åh vad roligt! Då ses vi snart igen :) vet du vilken post du skall ha?