fredag, september 09, 2011

Nya träningsformer

Har ont precis överallt och älskar det. Igår hade vi torsdagsfys  där vi fick pröva på ruffetraining tillsammans med min kusin Andreas och hans kollega Malin från Fysgruppen. Ruffieträning är en blandning av kampsport, fitness och brottning, det är sjukt hårt och så jäävla roligt. Normalt sett hatar jag alla träningar som inte är on skates men jag är plågsamt medveten att jag måste köra mer fys för att bli en bättre derbyspelare och om sanningen skall fram så hade jag lite lätt ångest innan  vi drog igång. Efter ett nästan 60 minuters långt pass var jag trött men jävligt glad. Det faktum att man tränar tillsammans i par gör att det blir lite av en tävling och att man (jag) därför tycker att det är roligare, ens partner finns också där och hjälper och stöttar en. Jag är hooked och många i Crime City Rollers med mig. Och vet ni vad det bästa är? Det är framförallt "derbymusklerna" som får sig en omgång.

Är du också sugen på att testa, eller vill du läsa mer om träningsformen? Här finns den, som jag förstått det, officiella ruffietraining sidan. Andreas och Malins hemsida/blogg hittar du här, de kallar sig för Fysgruppen och  håller i olika träningspass.

4 kommentarer:

malin sa...

Grymt jobbat igår - vilka kämpar ni är! Vi hoppas och tror att ni hade lika kul som vi, och att ni plågas av rejäl träningsvärk idag ;-)

tristessa sa...

Det verkar kul, skall kolla upp det mer en dag, tillsvidare måste jag träna för att kunna träna vilket är så tråkigt.

Alotta Riot sa...

Malin - tack! Det var så himla, himla roligt och verkligen perfekt träning för derbymusklerna. Träningdvärken är grym men ack så skön!

Alotta Riot sa...

Tristessa det var en riktigt rolig träningsform! Träna för att träna?